Условия за пазаруване и доставка

  • Home
  • /
  • Условия за пазаруване и доставка

Настоящите условия са предназначени за регулиране на отношенията между Марио Бакалов Кънсалтинг ЕООД, гр. София, гр. София, ЕИК 206359791, представлявано от Мария Дамянова и клиентите на електронния Магазин “Марио Бакалов” https://mariobakalov.com/магазин.

Магазин “Марио Бакалов” използва бранда на българския пилот Марио Бакалов и предлага уникални и вдъхновяващи артикули свързани с Марио Бакалов и авиацията. Целта на магазина е популяризирането на авиацията и професийте свързани с нея в България.

Поверителност

Повече за бисквитките в Декларацията за поверителност: https://mariobakalov.com/политики-за-поверителност/

Доставка

Всички стоки се доставят в цялата страна от куриерска фирма Еконт на посочения от Вас адрес или до офис на куриерската фирма. Цените на всички артикули в магазина са в български лева.

В случай, че искате да получите пратката си възможно най-бързо, моля посочете адрес на доставка офис на Еконт.

Нямаме практика да се обаждаме по телефона на нашите клиенти за проверка, разчитаме на коректност и направо изпращаме продуктите.

Поръчките пристигат до 3-4 работни дни. Продуктите се изпращат до 48 часа след направената поръчка, но за някои от тях се изисква повече време за изработка, което може да ги забави до 5 работни дни.

Промо код

Ако имаш промо код за намаление, го въвеждаш в съответното поле в “Количка за пазаруване” и автоматично цената ти ще се намали.

Начин на плащане

Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка)
Плащането се извършва директно на куриера при получаване на пратката.

Политика за връщане на продукт

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Марио Бакалов Кънсалтинг ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Магазин “Марио Бакалов” стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя.

Правото за връщане на стоки не се прилага в следните случаи:

  • за стоки, повредени и/или променени след момента на получаването им;
  • за стоки, чиято оригинална опаковка е повредена или липсва.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

За да уточним детайлите по връщането на поръчката се свържете с нас на имейл info@mariobakalov.com.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Куриерските разходи за връщане и замяна на стока са за сметка на клиента, освен в случаите, когато връщането е по вина на Магазин “Марио Бакалов.

За информация и въпроси пишете на info@mariobakalov.com

Всички стоките в Магазин “Марио Бакалов” са от данъчна група с код “Б” , продажбите на които се облагат с 20 % данък върху добавената стойност.

Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в онлайн магазина може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.